Hlavní obsah

Mladý Romeo zval dívky v Praze na rande, pak je okradl a utekl

Praha

Dívky a ženy, které mohl okrást devatenáctiletý „Romeo“, hledají pražští policisté. Ze zatím zjištěných informací policie vyplývá, že okradl čtyři dívky poté, co je pozval na rande. V nestřeženém okamžiku je připravil o cennosti.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladý svůdník v akciVideo: Policie ČR

 
Článek

Mladík své oběti hledal na sociálních sítích, kde se seznamoval a zval zájemkyně na rande. Používal k tomu podle policie několik postupů. V prvním případě ukradl mobil při „láskyplném objetí“. Ve druhém případě si počkal, až partnerka odejde v restauraci na toaletu, a připravil ji o telefony za 30 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Mluvčí policie Tomáš Hulan zmínil také další dva případy, kde mladé ženy dostaly pozvání do kina. „Pokaždé se svou vyvolenou poseděl, pojedl a popil. Pak si od svých partnerek půjčil telefon a šel před restauraci domluvit odvoz do zmiňovaného kina. Z těchto 'procházek' se ale ani v jednom případě nevrátil. Navíc byl natolik galantní, že i útratu nechal na napálených dívkách,“ uvedl Hulan.

Policisté jej následně vypátrali a nyní mu hrozí až tříleté vězení. Podle Hulana byl mladý svůdník už v březnu podmíněné odsouzen za krádež.

„Nicméně kriminalisté se domnívají, že takto podvedených či okradených může mít mladík na svědomí mnohem víc. Proto prosíme všechny další dívky, které obviněný poškodil obdobným způsobem, aby se přihlásily prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ požádal Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám