Hlavní obsah

Mladý řidič v golfu dostal smyk a srazil se s protijedoucím autem. Zahynula v něm žena

– Zlín

Sedmasedmdesátiletá žena zemřela ve středu večer při nehodě dvou osobních aut na Zlínsku. Další čtyři lidé utrpěli zranění. Podle policie přejel 20letý řidič jednoho z aut do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozem.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřela 77letá žena

Článek

Dvacetiletý mladík řídil auto VW Golf, ve voze byli spolu s ním také 20letý a 21letý spolujezdec. Podle policie u obce Svatý Štěpán zřejmě ve vysoké rychlosti dostal smyk, přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem Ford Mondeo, které řídil osmačtyřicetiletý muž. Společně s ním jeli ve vozidle dvaačtyřicetiletá žena, čtrnáctiletý hoch a sedmasedmdesátiletá žena.

Plně obsazená felicia bourala na Kroměřížsku. Jeden mrtvý, pět zraněných

Krimi

Po střetu skončil VW na boku a ford v příkopu. „Při dopravní nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem sedmasedmdesátiletá spolujezdkyně z vozidla Ford. Druhá spolujezdkyně z tohoto vozidla vyvázla s lehkým zraněním, ostatní dva bez zranění,“ informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Cyklista na elektrokole si při pádu prorazil lebku

Krimi

Z druhého auta utrpěl těžké zranění 20letý spolujezdec, další dva mladíci byli zraněni lehce. Testy na alkohol a drogy byly negativní. Škoda byla vyčíslena na 400 tisíc korun. Přesné příčiny nehody policisté zjišťují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám