Hlavní obsah

Mladý řidič v golfu dostal smyk a srazil se s protijedoucím autem. Zahynula v něm žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Sedmasedmdesátiletá žena zemřela ve středu večer při nehodě dvou osobních aut na Zlínsku. Další čtyři lidé utrpěli zranění. Podle policie přejel 20letý řidič jednoho z aut do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozem.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřela 77letá žena

Článek

Dvacetiletý mladík řídil auto VW Golf, ve voze byli spolu s ním také 20letý a 21letý spolujezdec. Podle policie u obce Svatý Štěpán zřejmě ve vysoké rychlosti dostal smyk, přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem Ford Mondeo, které řídil osmačtyřicetiletý muž. Společně s ním jeli ve vozidle dvaačtyřicetiletá žena, čtrnáctiletý hoch a sedmasedmdesátiletá žena.

Plně obsazená felicia bourala na Kroměřížsku. Jeden mrtvý, pět zraněných

Krimi

Po střetu skončil VW na boku a ford v příkopu. „Při dopravní nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem sedmasedmdesátiletá spolujezdkyně z vozidla Ford. Druhá spolujezdkyně z tohoto vozidla vyvázla s lehkým zraněním, ostatní dva bez zranění,“ informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Cyklista na elektrokole si při pádu prorazil lebku

Krimi

Z druhého auta utrpěl těžké zranění 20letý spolujezdec, další dva mladíci byli zraněni lehce. Testy na alkohol a drogy byly negativní. Škoda byla vyčíslena na 400 tisíc korun. Přesné příčiny nehody policisté zjišťují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám