Hlavní obsah

Mladý řidič sjel s autem plným dětí do řeky. Zřejmě usnul za volantem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Dvacetiletý řidič VW Passat skončil v sobotu v řece na Královéhradecku. V autě kromě něj cestovaly také tři děti, které se dostaly ven z potápějícího se auta ještě před příjezdem hasičů. Podle policie měl řidič zřejmě mikrospánek. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Posádka se z auta dostala včas ven.

Článek

Nehoda se stala v sobotu odpoledne v Třebechovicích pod Orebem. Muž přejel do protisměru, vyjel mimo silnici, přejel přes příkop a vjel až po střechu do řeky Dědina.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

S vyproštěním auta pomáhal jeřáb.

„Posádka se naštěstí stihla dostat mimo potápějící se automobil včas a hasiči jí do příjezdu záchranářů poskytli tepelný komfort. Následně se jednotky postaraly o vylovení utopeného auta, pomohl jim v tom vyprošťovací automobil,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Posádka se z auta dostala včas ven.

Podle policie měl šofér zřejmě mikrospánek. „Dvacetiletého řidiče policisté podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem. On ani žádný ze tří spolujezdců, kteří byli ve věku 12, 11 a 11 let, neutrpěli žádné zranění,“ doplnila mluvčí policie Iva Kormošová.

Škoda byla odhadnuta na 110 tisíc korun. Podle Kormošové policisté nehodu vyřešili blokovou pokutou ve výši 1500 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám