Hlavní obsah

Mladý motorkář nezvládl stroj a narazil do mostu, na místě zemřel

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Tragická nehoda se stala v úterý večer ve Frenštátě pod Radhoštěm na Novojičínsku. Sedmadvacetiletý motorkář tam nezvládl svůj silný stroj a sjel ze silnice, kde narazil do betonového mostku.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda ve Frenštátu pod Radhoštěm

Článek

O nehodě, která se stala o půl osmé večer, informoval ve středu mluvčí záchranky Lukáš Humpl. Na místo podle něj vyjelo několik záchranářských týmů.

„Sedmadvacetiletý muž byl podle svědků, kteří se mu snažili před příjezdem záchranářů pomoci, ihned po kolizi v bezvědomí a došlo u něj k selhání všech základních životních funkcí. Posádky záchranné služby pokračovaly ve snaze o záchranu rozšířenou resuscitací, pacient byl připojen k přístroji zajišťujícímu zevní srdeční masáž, lékař zajistil jeho dýchací cesty i umělou plicní ventilaci,“ uvedl mluvčí.

Veškeré snahy o záchranu muže však byly marné, utrpěl mnohočetná poranění, kterým nakonec na místě podlehl. Záchranáři ho oživovali několik desítek minut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám