Hlavní obsah

Mladá řidička na Kroměřížsku vjela do protisměru. Její spolujezdkyně zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž
Aktualizováno

Třiadvacetiletá žena zemřela v úterý večer při střetu dvou osobních aut na Kroměřížsku. Dalších pět lidí skončilo v nemocnici včetně dvou dětí. Auta byla značně zdemolována, z jednoho vypadl motor.

Foto: HZS Zlínského kraje

Při nehodě zemřela 23letá žena

Článek

Nehoda se podle policie stala před jedenáctou hodinou večer na silnici I/50 za benzínovou čerpací stanicí Motrans směrem na Brno. Jednadvacetiletá řidička jela v citroënu směrem na Uherské Hradiště, když z neznámých příčin přejela v zatáčce do protisměru, kde se střetla se Škodou Octavia.

Muž vběhl v Opavě pod popelářské auto. I přes oživování zemřel

Krimi

„V citroënu cestovaly dvě ženy s dítětem, třiadvacetiletá spolujezdkyně utrpěla smrtelné zranění. Řidičku s dítětem převezli záchranáři do nemocnic v Brně a ve Zlíně,“ uvedla mluvčí policie Barbora Balášová.

Foto: HZS Zlínského kraje

Motor jednoho z aut

V druhém autě jeli tři lidé, muže, ženu i dítě převezli záchranáři také do nemocnice.

„Po střetu došlo k velkému úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem. Poté uklidili vozovku od střepů a úlomků, které se nacházely na desítkách metrech komunikace i jejího okolí,” doplnila mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Silnice byla až do ranních hodin uzavřena. Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám