Hlavní obsah

Lupič v Šumperku čekal na zavíračku, pak zbil a okradl barmanku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Kriminalisté obvinili 48letého muže ze Šumperku, který má podle vyšetřovatelů na svědomí loupežné přepadení baru. Nejdřív podle policie v podniku čekal coby host na zavírací dobu a pak zbil barmanku, kterou donutil k vydání hotovosti a cigaret.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Barmanku muž přepadl v pondělí zhruba půl hodiny před půlnocí. Po zavíračce do ní nejdřív strčil, až upadla na zem, pak ji bil a žádal peníze. Při incidentu utrpěla lehké zranění.

„Ženě nezbylo než v obavě o svůj život útočníkovi peníze vydat. S třemi tisíci korunami, které takto získal, se ale útočník nespokojil a ženu měl dále přinutit k tomu, aby mu do připravené igelitové tašky dala několik krabiček cigaret a láhev alkoholu,“ řekla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Policie dopadla muže podezřelého z brutálního napadení prodavačky na Berounsku

Krimi

Násilník z baru pak utekl, policie ho ale zhruba po hodině pátrání dopadla i s lupem v Šumperku na Hlavní třídě. Obviněný měl podle mluvčí již v minulosti problémy se zákonem, policie proto navrhla uvalení vazby. Muži hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám