Hlavní obsah

Policie dopadla muže podezřelého z brutálního napadení prodavačky na Berounsku

Beroun

Kriminalisté dopadli 29letého muže, kterého podezírají z loupežného přepadení večerky v Králově Dvoře na Berounsku. Pachatel při něm minulý týden ve středu odcizil několik tisíc korun a zranil prodavačku. Zadrženému muži hrozí až deset let vězení.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V úterý policejní hlídka zadržela na Berounsku podezřelého, který odpovídal popisu pachatele. Podle mluvčí policie Marcely Pučelíkové byl v minulosti již stíhán za majetkové a drogové delikty. „V současné době se muž nachází v policejní cele, kde čeká na svůj další osud. Kriminalisté dali podnět státnímu zastupitelství k podání návrhu na jeho vzetí do vazby," dodala mluvčí.

Lupič na Berounsku brutálně zaútočil na prodavačku, pak odnesl peníze

Krimi

K přepadení došlo minulou středu v podvečer v místní části Karlova Huť. Zloděj, který si maskoval obličej kapucí a kšiltovkou, vešel do prodejny v době, kdy v ní nebyli žádní zákazníci. Předstíral, že si kupuje žvýkačky. V okamžiku, kdy prodavačka otevřela pokladnu, ji podle policie brutálně napadl úderem pěstí do obličeje.

Lupič napadl prodavačku a vzal penízeVideo: Policie ČR

Ženě se podařilo z obchodu utéct, po přepadení ji ošetřili zdravotníci v nemocnici. Policisté měli k dispozici kamerový záznam zachycující podobu pachatele a prodavačka sestavila jeho portrét. Po muži pátrali policisté z celého okresu, přijali i několik poznatků od lidí, kteří viděli zprávu o pátrání v médiích.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám