Hlavní obsah

Lupič s berlí přepadl muže na eskalátorech v metru. Po potyčce utekl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Loupežné přepadení na eskalátorech ve stanici pražského metra Křižíkova řešili o uplynulém víkendu pražští strážníci. Poškozený se nechtěl svých věcí vzdát, a tak lupič odešel s prázdnou.

Napadení na eskalátorech v metruVideo: MP Praha

 
Článek

Poškozený jel podle zjištění strážníků v neděli metrem a vystoupil ve stanici Křižíkova, kde ho oslovil neznámý muž, který s ním pokračoval až na eskalátory. Tam se mu pokusil vzít věci z tašky a došlo k potyčce, kdy oba muži upadli. Následně útočník utekl a na eskalátorech si zapomněl berli.

Muž v Českých Budějovicích přistihl zloděje přímo při činu. Vydal se za ním

Krimi

„Dozorčí stanice metra Křižíkova nejprve poskytla napadenému muži zázemí a prvotní ošetření, pak přivolala strážníky, kteří mu nabídli možnost odborného ošetření, které ale odmítl,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Loupež na benzínce v Praze byla fingovaná, jedna z komplicek si koupila motorku

Krimi

Popis pachatele dostaly další hlídky a 23letý muž byl zanedlouho zadržen před hotelem v Sokolovské ulici, když stál mezi několika muži v oblecích a poměrně výrazně vyčníval. Následně byl předán policii s podezřením na spáchání trestného činu.

Reklama

Výběr článků

Načítám