Hlavní obsah

Lupič přepadl poštu na Prostějovsku. Peněz moc nezískal, tak aspoň ukradl kolo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Lupič ozbrojený střelnou zbraní přepadl v pátek ráno pracovnici pošty v Dobromilicích na Prostějovsku. Příliš toho však nezískal. Uloupil tu jen tisíc korun a stírací losy. Útěk z místa činu alespoň urychlil jízdou na kole, které také odcizil. Do pátrání po něm byl nasazen i policejní vrtulník. Právo o tom informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K přepadení podle ní došlo před 9.00. „Neznámý pachatel měl podle prvotních informací vytáhnout na obsluhu střelnou zbraň a vyhrožovat jí újmou na životě. Poškozená mu vydala 1000 korun a stírací losy,“ uvedla mluvčí.

Muž z Prostějovska nahrál na internet filmy a hudbu, škoda je 10,5 milionu

Krimi

Lupič poté z místa utekl. „Při útěku ukradl další poškozené ženě jízdní kolo, na kterém odjel. Ke zranění pracovnice pošty nedošlo,“ konstatovala Zajícová.

Lupičem byl podle ní muž ve věku zhruba 25 až 27 let, vysoký přibližně 175 až 185 cm, oblečený byl do tmavé bundy a kalhot, na hlavě měl čepici, mluvil česky a v ruce měl papírovou tašku.

Zdrogovaný muž se vlámal sekerou do cizího domu na Prostějovsku. Zabarikádoval se v ložnici

Krimi

„V případě, že by někdo mohl poskytnout informace k tomuto muži, který je v současné době stále na útěku, žádáme, aby se obrátil na linku 158,“ doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám