Hlavní obsah

Kříženec měl svázané tlapky. Aby pořád neutíkal, tvrdil majitel

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Neuvěřitelný případ týrání psa řeší tento týden ostravští strážníci. Opakovaně museli vyjíždět do kolonie v ostravské části Muglinov, kde byl nahlášen pohyb velkého psa, který měl svázané přední tlapy. Jeho majitel strážníkům tvrdil, že se tímto způsobem snaží zabránit útěkům psa z jeho pozemku. Na řetěz ho prý nechtěl dávat.

Spoutaný pes v Ostravě Video: MP Ostrava

 
Článek

Po předchozím odchytu psa v úterý zasahovali strážníci na stejné adrese také v sobotu, kdy psa našli opět se svázanými packami a zakrváceného.

„Vzhledem k situaci byla na místo přizvána policie, která si celou věc převzala. Pejsek byl odchycen a v současné chvíli je umístěn v ostravském útulku,“ uvedl mluvčí městské policie Jindřich Machů.

Vyhublá fenka kulhala v kotci mezi výkaly. Ale je veselá, namítala majitelka

Krimi

Dodal, že 63letý muž opakovaně svému psovi přední tlapy svazoval stahovacími páskami a tenkým lankem v délce asi 25 centimetrů.

Fenu svázali a v pytli hodili do řeky. Tam ji našly mrtvou hrající si děti

Krimi

„Šlo o černého psa, křížence střední velikosti. Strážníci psa opakovaně v kolonii našli někde u silnice, jak tam poskakoval a byl značně bázlivý. Pes je sám dovedl až k domku s jeho majitelem,“ shrnul Machů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám