Hlavní obsah

Kravín plný slámy a sena pohltily na Bruntálsku plameny, škoda bezmála tři miliony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohušov

Rozsáhlý požár hospodářského stavení, konkrétně kravína, likvidovali ve středu večer hasiči na Bruntálsku. Uvnitř bylo uložené seno a sláma. Plameny zděnou budovu zcela pohltily. Zásah se obešel bez zranění, škodu vyšetřovatelé odhadli na téměř tři miliony korun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár kravína na Bruntálsku

Článek

Kravín vzplál kolem 19. hodiny v obci Bohušov, na místě zasahovaly dvě profesionální hasičské jednotky a šest dobrovolnických, přijeli také pomoci hasiči z nedalekého Polska.

Požár hasiči likvidovali až do půlnoci, samotný objekt, který má půdorys 100×10 metrů nechají po dohodě s majitelem dohořet.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár zděného kravína se obešel bez zranění

„Uvnitř kravína stále hoří uskladněné seno a sláma připravené pro výrobu pelet. Dohořívat by mohlo podle předběžného odhadu hasičů až dva dny,” informoval mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár způsobil škodu za zhruba tři miliony korun

Požár se obešel bez zranění. Předběžnou škodu majitel odhadl na 2,8 milionu korun. Příčinu požáru zjišťují vyšetřovatelé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám