Hlavní obsah

Kravín plný slámy a sena pohltily na Bruntálsku plameny, škoda bezmála tři miliony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohušov

Rozsáhlý požár hospodářského stavení, konkrétně kravína, likvidovali ve středu večer hasiči na Bruntálsku. Uvnitř bylo uložené seno a sláma. Plameny zděnou budovu zcela pohltily. Zásah se obešel bez zranění, škodu vyšetřovatelé odhadli na téměř tři miliony korun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár kravína na Bruntálsku

Článek

Kravín vzplál kolem 19. hodiny v obci Bohušov, na místě zasahovaly dvě profesionální hasičské jednotky a šest dobrovolnických, přijeli také pomoci hasiči z nedalekého Polska.

Požár hasiči likvidovali až do půlnoci, samotný objekt, který má půdorys 100×10 metrů nechají po dohodě s majitelem dohořet.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár zděného kravína se obešel bez zranění

„Uvnitř kravína stále hoří uskladněné seno a sláma připravené pro výrobu pelet. Dohořívat by mohlo podle předběžného odhadu hasičů až dva dny,” informoval mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár způsobil škodu za zhruba tři miliony korun

Požár se obešel bez zranění. Předběžnou škodu majitel odhadl na 2,8 milionu korun. Příčinu požáru zjišťují vyšetřovatelé.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám