Hlavní obsah

Kdo to je? ptá se policie u fotografie z Prahy-východ, kde řádí gang zlodějů

Praha

Policie v okrese Praha-východ vyhlásila pátrání po neznámém muži, kterého zachytila kamera u rodinného domu. Ke vloupání nedošlo, ale policisté by s mužem rádi mluvili. V oblasti už několik měsíců řádí gang zlodějů, který se policistům nedaří vypátrat.

Zloději, kteří řádí v domech u PrahyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Policisté v souvislosti s přijatým oznámením o neoprávněném vstupu na oplocený soukromý pozemek u rodinného domu v Petříkově pátrají po totožnosti neznámé osoby,“ oznámil mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Foto: Policie ČR

Muž zachycený kamerou.

Jsou drzí, kamery jim nevadí, říká o gangu zlodějů obyvatel Osnice u Prahy

Domácí

Muže na pozemku zaznamenala kamera minulý čtvrtek mezi druhou a čtvrtou hodinou ráno. Policisté netuší, co tam muž dělal. K poškození dveří a vloupání nedošlo. Podle starosty Petříkova Miloše Kačírka, se kterým mluvil server Lidovky.cz, muže natočily i další kamery u rodinných domů. Dle jeho slov mohlo jít o tipaře.

Foto: Policie ČR

Gang zlodějů Jesenice.

Informace o totožnosti muže na fotografii přijme linka 158 a policisté na mobilu 725 961 501.

O gangu zlodějů v domech u Prahy toho moc nevíme, přiznala policie

Krimi

Petříkov se nachází u Velkých Popovic na Praze-východ, kde už několik měsíců dosud neznámí zloději vykrádají domy. Na svědomí mají přes stovku vloupání, ale policie dosud nezná pachatele. Chalupa minulý týden uvedl, že kriminalisté vyhodnocují poznatky a pátrají po zlodějích. Přijatá opatření nechtěl specifikovat.

Foto: Policie ČR

Mapa znázorňuje počet vloupání v jednotlivých územních odborech, která má na kontě gang zlodějů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám