Hlavní obsah

Kamera zachytila vážnou nehodu na Liberecku, od které ujeli dva řidiči

Novinky, kub
Dolní Řasnice

Liberečtí kriminalisté pátrají po dvou řidičích, kteří podle vyšetřovatelů ujeli od vážné dopravní nehody. Hrozivě vypadající karambol se stal na rovném úseku při předjíždění a zachytila jej kamera v autě řidiče, který jel právě za účastníky nehody.

Vážná nehoda na LibereckuVideo: Policie ČR

 
Článek

Vážná nehoda se stala 20. února na silnici II/ 291 kolem 14.30 hodin na rovném úseku ve směru z Frýdlantu na obec Hajniště. „Řidič černé Škody Superb combi při předjíždění pravděpodobně přehlédl, že je již předjížděn jiným řidičem,“ popsal v pondělí mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda na Liberecku

Na superb se tak z boku přilepila Škoda Fabia combi modré barvy, jejíž řidič strhl řízení, aby se vyhnul srážce. „Přetáčivým smykem však došlo k vyjetí fabie mimo silnici do pravého příkopu a následnému převrácení vozidla s nárazem do stromu,“ sdělil mluvčí.

Řidič superbu se zřejmě polskou registrační značkou od nehody ujel, nezastavil ani řidič modrého Volkswagenu Polo, kterého chtěl superb předjet. Řidič fabie skončil s vážným zraněním v nemocnici.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda na Liberecku

„Žádáme svědky této dopravní nehody a zejména zúčastněné řidiče a osádky vozidel, aby se policistům přihlásili ať již prostřednictvím bezplatné linky 158, telefonního čísla 974 466 573, případně aby se dostavili na kteroukoliv služebnu policie,“ obrací se na veřejnost mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám