Hlavní obsah

Jeden z mladíků, kteří zbili zpěváka Hrůzu, je vynikajícím sportovcem

Jeden z dvojice mladíků, kteří minulý čtvrtek napadli v ostravské Stodolní ulici zpěváka Michala Hrůzu, se aktivně věnuje adrenalinové freestylové jízdě na upraveném kole a v této disciplíně patří k nejlepším. Ve středu o tom informoval Český rozhlas Radiožurnál.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvák a skladatel Michal Hrůza

Článek

„Ze sportovního hlediska je to super kluk. Měl hodně našlápnuto, ale už to asi skončilo,“ řekl Radiožurnálu o jednom z obviněných David Chrápek, který na Karvinsku vybudoval hřiště pro vyznavače freestylové jízdy. Mladík se podle něj účastnil všech závodů a byl na vysoké úrovni. Útok na Hrůzu si Chrápek vysvětluje alkoholem.

Státní zástupce Vít Legerský, citovaný Radiožurnálem, uvedl, že si vyšetřovatelé přizvali znalce z oboru soudního lékařství, který má blíže charakterizovat zpěvákovo zranění a stanovit prognózu jeho zdravotního vývoje.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Místo, kde Michal Hrůza asi po potyčce zůstal ležet.

Třiačtyřicetiletý zpěvák Michal Hrůza se minulý čtvrtek v Ostravě stal svědkem rvačky dvou mladíků (18 a 19 let), podle rozhlasu bratranců, které na střední škole čekal poslední ročník studia. Když jim pohrozil přivoláním policie, pokud ve rvačce neustanou, zaútočili na něj. Hrůza utrpěl zranění mozku s vnitřním krvácením a nachází se stále ve vážném stavu.

Videoklip: Michal Hrůza - Namaluj svítání

Hrůza původně působil jako frontman kapely Ready Kirken, s níž vydal čtyři alba s řadou hitů jako Zejtra mám, 1 1 či Krasohled. V roce 2006 musel z rozhodnutí spoluhráčů kapelu opustit. Na koncertech ale dosud stále hrál písně z repertoáru své bývalé kapely. Je také autorem písně ze seriálu Vyprávěj a hudby k filmu Lidice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám