Hlavní obsah

Hromadná nehoda uzavřela dálnici D1, jeden řidič zemřel

Novinky, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý uzavřely provoz na D1 hned dvě dopravní nehody. Při první z nich, kdy se nákladní vůz obrátil na střechu, nebyl nikdo zraněn. Před polednem se srazily čtyři nákladní vozy a dodávka. Jeden z řidičů nehodu nepřežil.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hromadná nehoda na D1

Článek

Hromadná nehoda se stala na 202. kilometru dálnice D1 a vyžádala si život padesátiletého řidiče dodávky ze Slovenska, kterého museli hasiči vyprostit s pomocí hydraulické sady.

„Pacienta jsme po vyproštění resuscitovali, ale resuscitace byla bohužel ukončena jako neúspěšná," řekla mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hromadná nehoda na D1

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hromadná nehoda na D1

Dálnice ve směru na Ostravu zůstává i nadále uzavřená a doprava je policisty odkláněna na exitu 201. Na dálnici se vytvořila několikakilometrová kolona sahající až ke sjezdu na Vídeň.

Podle policejní mluvčí Štěpánky Komárové stále není jasné, kdy policisté provoz na dálnici obnoví.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

První nehoda na D1, při které se nákladní vůz otočil na střechu

Poprvé se v úterý zastavil provoz kvůli vyprošťování nákladního vozu, který se po nehodě otočil na střechu. Podle Komárové byla u tohoto řidiče pozitivní dechová zkouška na alkohol. Příčiny a míru zavinění u obou nehod policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám