Hlavní obsah

Důchodce těžce zranil svou snachu sekyrou

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JINDŘICHŮV HRADEC

Svou osmačtyřicetiletou snachu napadl ve středu odpoledne v Příbrazu na Jindřichohradecku šedesátiletý důchodce. Na příbuznou zaútočil sekyrou, přičemž ženu těžce zranil na zádech. Pak sečnou zbraň otočil i proti synovi, který naštěstí otce přemohl a sekyru mu vytrhnul z rukou.

Článek

Důchodce pak sedl do auta a ujel, policisté ho však za krátkou dobu dopadli. Zraněná žena skončila v péči lékařů českobudějovické nemocnice. Událost se stala kolem třetí hodiny odpoledne.

Snacha žila s důchodcem a jeho synem ve společné domácnosti. "Muž ženu nejdříve udeřil pěstí do hrudníku. Když se snažila utéct, vzal sekeru a ostřím ji zasáhl do oblasti lopatek. Synovi se nic nestalo," řekl mluvčí jihočeské policie Michal Marušák.

Policisté ihned začali po muži pátrat. "Najít se ho podařilo asi po hodině nedaleko domu v jeho autě. Při zatýkání žádný odpor nekladl, nakonec skončil v policejní cele," doplnil Marušák.

Reklama

Výběr článků

Načítám