Hlavní obsah

Držel mi hlavu pod vodou, obvinila žena přítele. Teď je z ní naopak podezřelá

Domažlice

Třiatřicetiletá žena z Bělé nad Radbuzou na Domažlicku obvinila v policejním protokolu na konci července svého o tři roky mladšího přítele z mnoha útoků. Tvrdila, že ji například strčil do Radbuzy, držel jí hlavu pod vodou nebo na ni měl vytáhnout nůž. Jenže se ukázalo, že je všechno jinak, z poškozené se stala podezřelá.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Žena policistům mimo jiné také uvedla, že muž po ní hodil odpadkový koš a trefil ji do zad.

„Bylo prokázáno, že případ se stal nakonec úplně jinak,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová. „Žena do řeky stržena nebyla, naopak ona strhla do vody svého druha. A nikdo ji netopil,“ upozornila Brožová.

Řidič na Domažlicku lovil za jízdy mouchu. Skončil s autem v příkopu

Krimi

Faktem je, že odpadkový koš skutečně létal vzduchem. „Ale hodila ho její matka, to ona trefila svoji dceru. Stejně tak u sebe muž neměl žádné nože,“ upřesnila Brožová, podle níž si žena celou aféru přizpůsobila k obrazu svému.

Osmiletou dívku našel hajný uprostřed lesa. Byla dezorientovaná, řekl

Krimi

„Její druh byl opilý a ona nechtěla, aby se vrátil domů. Proto celý příběh překroutila, chtěla, aby ho policisté zadrželi a umístili do policejní cely,“ uzavřela mluvčí. Kriminalisté případ vyšetřují jako křivé obvinění - lhářce hrozí až dva roky za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám