Hlavní obsah

Druhá nehoda polského autobusu za jeden den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ SKALICE

U České Skalice na Náchodsku v sobotu odpoledne havaroval polský autobuus. Při nehodě bylo lehce zraněno sedm osob. Za sobotu je to již druhá nehoda autobusu z Polska na českém území.

Článek

Nehoda se stala na objížďce mezi Velkým Třebešovem a Mískolezy, kde se autobus zřejmě při vyhýbání s protijedoucím vozidlem převrátil do příkopu. Na místě zasahoval vrtulník. Řekl to ředitel záchranné služby hradeckého kraje Ladislav Žabka. Dva zraněné transportovali záchranáři do hradecké nemocnice. "Je u nich podezření na zlomenou nohu a poranění páteře," řekl Žabka. Zbylých pět zdravotníci odvezli k ošetření do nemocnice v Náchodě.

Autobusu se při nehodě ulomilo kolo a je nepojízdný. "Nyní pomáháme lidem vyndat z autobusu jejich zavazadla a autobus budeme vyprošťovat," řekl jeden ze zasahujících hasičů.

První nehoda polského autobusu se dnes časně ráno stala na dálnici D5 nedaleko Rokycan. Plně obsazený autobus s polskými turisty se střetl s nákladním automobilem. Řidič autobusu byl těžce zraněn a museli ho vyprostit hasiči, dalších pět cestujících bylo zraněno lehce. [celá zpráva]

Reklama

Související články

U Rokycan havaroval autobus s polskými turisty

Na dálnici D5 u Rokycan se v sobotu kolem 04:00 srazil polský autobus s kamiónem. Autobus byl plně naplněn polskými turisty. Polský řidič utrpěl těžká zranění,...

Výběr článků

Načítám