Hlavní obsah

Drsné napadení muže v pražském metru: Policie hledá bandu útočníků z videa

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální napadení muže v metru vyšetřuje od konce dubna pražská policie. Skupina útočníků bila a kopala oběť zejména do hlavy. Muž se proti přesile neměl jak bránit a utrpěl řadu zlomenin. Drsný incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

Napadení muže v pražském metruVideo: Policie ČR

 
Článek

K napadení došlo 24. dubna ve stanici Náměstí Míru na lince A v době nouzového stavu, o případu ve středu informoval mluvčí policie Jan Rybanský s žádostí o pomoc při pátrání po útočnících.

Poškozený podle něj utrpěl zlomeniny nosních kůstek, tržnou ránu nad pravým okem, řadu zranění v obličeji a v pravé části trupu.

Muž bodl v metru soka a ukousl mu ucho. Policie hledá svědky

Krimi

„Skupina mužů napadla údery pěstí do obličeje poškozeného. Poté, co se ocitl na zemi, do něj ještě několikrát kopli a dupli. Od dalšího napadání je neodradila ani skutečnost, že ležící muž neměl proti početné převaze šanci se ubránit, a tak si rukama chránil alespoň hlavu,” popsal Rybanský.

Foto: Policie ČR

K napadení došlo ve stanici metra Náměstí Míru

Zraněnému nakonec banda ještě ukradla drobné věci za bezmála 1000 korun.

„Celý incident, kterému předcházela slovní rozepře, zaznamenala bezpečnostní kamera, a tak známe tváře všech útočníků. Kriminalisté několik z nich již ztotožnili, nicméně ti hlavní spravedlnosti stále unikají,” upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Policie hledá důležitou svědkyni útoku.

Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání, případní svědci se mohou ozvat na linku 158. „Tísňovou linku, prosím, kontaktujte i v případě, že znáte totožnost dívky na záběrech. Je vnímána jako svědkyně, která by mohla útočníky znát,” zmínil Rybanský.

Foto: Policie ČR

Jeden z podezřelých z napadení v metru

Kriminalisté případ vyšetřují jako výtržnictví, ublížení na zdraví a krádež, za což podezřelým hrozí osmiletý trest vězení. Podrobnosti k zdravotním následkům u napadeného policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám