Hlavní obsah

Doga bránila páníčka, který ležel namol. Zachránce pokousala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Naštěstí jen drobným zraněním skončil incident v Hradci Králové se psem, který bránil svého páníčka. Ten ležel namol opilý na zemi a štěně dogy drobně pokousalo muže, který chtěl opilci pomoct na nohy. Zvíře nakonec odchytila městská policie. Zásah zaznamenala kamera strážníků.

Štěně dogy bránilo opilceVideo: MP Hradec Králové

 
Článek

Kolemjdoucí zahlédl muže, který zavrávoral a upadl. V domnění, že se mu udělalo zle, vyrazil zachránce na pomoc.

Jorkšír v tašce nepřežil útok křížence bez náhubku v Plzni, případ řeší policie

Krimi

„Štěně dogy to však pochopilo jako ohrožení svého pána, po muži vystartovalo a lehce ho kouslo do nohy. Muž proto kontaktoval městskou policii,” informovala o incidentu ze soboty minulého týdne mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Foto: MP Hradec Králové

Strážníci v Hradci Králové odchytili dogu, která bránila opilého páníčka

Psa se podle mluvčí nejdřív snažili její kolegové po dobrém přesvědčit, aby je k nehybně ležící postavě pustil, to ale nepomohlo, na řadu tak přišla odchytová tyč.

Pes Lucky v pražské Stromovce uvízl v noře. Nakonec měl přeci jen štěstí

Krimi

„Pes byl umístěn do služebního vozidla. Majitel mezitím v klidu spal dál. Po jeho probuzení bylo zjištěno, že nemá žádné zdravotní problémy, pouze je opilý. Noc tak strávil na záchytce a pes v útulku,” zmínila mluvčí.

Foto: MP Hradec Králové

Štěně dogy bránilo opilce

Případ zamíří do správního řízení kvůli podezření z porušení vyhlášky města, páníček navíc musí předložit potvrzení z veterinární kliniky, že pes je očkován. „Na záchytce i v útulku je povinen uhradit poplatek za 'ubytování',” dodala Kněžourová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám