Hlavní obsah

Dívčí rvačka v centru Prahy: Šestnáctiletá zmlátila své vrstevnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální napadení tří mladých žen vyšetřují pražští policisté. V centru metropole se na ně vrhla teprve šestnáctiletá dívka, která je mlátila pěstmi a kopy do hlavy. Policisté mladou násilnici zadrželi, teď hledají svědky události.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Útokem, který se odehrál před barem u Uhelného trhu, se zabývají policisté od konce března, potvrdila v úterý mluvčí policie Jana Rösslerová.

„Agresivní dívka bezdůvodně napadla nejprve zezadu mladistvou dívku do hlavy, několikrát ji poté udeřila pěstmi do obličeje a pokračovala v útoku na obličej a levé oko devatenáctileté ženy. Do třetice zaútočila i na 18letou ženu taktéž do obličeje, a když napadená upadla na zem, pokračovala v útoku kopy do hlavy,“ shrnula Rösslerová.

Útok po celou dobu sledovala Ruska. Vypůjčeným mobilem přivolala záchrannou službu a ta následně informovala muže zákona. Ti nyní prosí oznamovatelku, ale i svědky napadení, aby se přihlásili na linku 158.

Mladá agresorka je podezřelá z trestného činu výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví. Jako mladistvé jí hrozí až 1,5 roku ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám