Hlavní obsah

Deviant obnažující se před dětmi se opět objevil na Jihlavsku

Jihlava

V Lukách nad Jihlavou se znovu objevil deviant, jenž se obnažoval před dětmi. Policie případ vyšetřuje pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, zatím o něm nebude poskytovat žádné další informace, informovala jihlavská policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

"Obtěžování dítěte podobným způsobem se v této lokalitě stalo už několikrát, nelze vyloučit, že se jedná o stejného pachatele," řekla Kroutilová.

Podle Jihlavského deníku se případ stal minulou středu. Patnáctiletá dívka se v podvečer vracela do Luk z nedalekých Bítovčic, když ji dojelo tmavé auto. Deviant s kuklou na hlavě vystoupil a začal se obnažovat. Dívka i s kamarádkou, která jí šla naproti, se daly na útěk. Muž se vrátil do auta a odjel.

Podle louckého starosty Viktora Wölfla byli děti i jejich rodiče prostřednictvím školy už několikrát upozorněni na nutnou opatrnost kvůli neustále hrozícímu nebezpečí.

"Varovali jsme rodiče, aby nenechali děti chodit samotné do školy a ze školy nebo do kroužků, to je maximum, co můžeme udělat," řekl Wölfl.

V Lukách deviant s tmavým autem zaútočil už loni koncem roku. Další podobné případy obtěžování dětí maskovanými muži se staly v Polné, v Jihlavě i v dalších obcích na Vysočině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám