Hlavní obsah

Devatenáctiletý mladík podezřelý z krádeže si pro odvoz věcí zavolal taxík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Přímo do rukou strážníků přivezl ve středu nad ránem podezřelého muže brněnský taxikář. Zaráželo ho chování zákazníka, který si ho po čtvrté hodině ráno přivolal k parku Lužánky. Tam už čekal s notebookem a velkým reproduktorem.

Strážníci s podezřelým mužemVideo: MP Brno

 
Článek

Že mladík není zvukař vracející se z práce, začal řidič chápat ve chvíli, kdy klient z křoví vytáhl další dvě reprobedny. Taxikář do cílového místa v Nádražní ulici přivolal hlídku městské policie.

Opilec mával v brněnské kavárně zbraní. Zpacifikovali ho policisté se samopaly

Krimi

„Strážníkům devatenáctiletý podezřelý tvrdil, že si techniku odnesl z ekodvora. Po otázce, jak se do sběrného střediska uprostřed noci dostal, začal vysvětlovat, že je to areál, kam se odkládají nefunkční věci a mají tam zelený kontejner,“ uvedl k případu mluvčí Jakub Ghanem.

„Příliš neprůstřelně nepůsobil ani mladíkův argument, že by přece nešel znovu krást, když ho před několika hodinami pustili z cely,” dodal Ghanem.

Foto: MP Brno

Strážníci se zadrženým mužem

Hlídce potom stačilo blíže si prohlédnout reproduktory, aby na nich našla nálepky z lužáneckého Centra volného času.

Další hlídka městské policie pak zamířila k domu dětí a mládeže, který v parku Lužánky je, kde se od pracovnice dozvěděla, že někdo rozbil okno budovy a dveře do skladu, kde měli uložené reproduktory.

„Mužovy nabídky, že dá vybavení do zástavy, dokud se případ nevyřeší, hlídka důrazně odmítla a předala ho jako podezřelého z trestného činu,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám