Hlavní obsah

Dělník přelezl svodidla na R4 a smetlo ho BMW, na místě zemřel

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mníšek pod Brdy

Smrtelnou nehodu vyšetřují od středečního odpoledne středočeští policisté. Muž u Mníšku pod Brdy přecházel rychlostní silnici R4 a v levém pruhu ho srazilo BMW. Záchranářům už se ho nepodařilo oživit.

BEZ KOMENTÁŘE: Smrtelná nehoda na R4 u MníškuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 13:30 na 17. kilometru R4. Dělník z nedaleké stavby přecházel silnici nejprve ve směru na Prahu, poté přelezl svodidla a v levém pruhu opačného směru ho srazil řidič BMW.

„K místu nehody vyjela sanitka s lékařem. I přes zahájenou resuscitaci se záchranářům bohužel nepodařilo obnovit jeho vitální funkce a pacient zemřel. Řidič osobního auta byl po ošetření s lehkým poraněním přepraven do příbramské nemocnice,“ informovala Novinky mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

„Totožnost zemřelého muže zatím neznáme. Dechová zkouška 38letého řidiče BMW byla negativní. Silnice byla neprůjezdná v levém jízdním pruhu,“ řekla mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám