Hlavní obsah

Cestující při autonehodě polil med, čelili útoku včel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN

V Držkové na Zlínsku se stala v úterý večer kuriózní dopravní nehoda, při které neohrožovaly její účastníky šrámy po karambolu, nýbrž divoké včely, které na posádku zaútočily po nárazu. Důvodem byl med, který při nehodě polil cestující ve vozidle. Prchající lidé nakonec našli útočiště v nedaleké chatě.

Článek

Nehoda se stala kolem půl sedmé večer. Mladý řidič nezvládl řízení a při průjezdu jednou ze zatáček havaroval. Auto narazilo do vzrostlého stromu, postavilo se přední částí a střechou se opřelo o kmen. Ve vozidle cestoval mladý řidič, jeho mladá přítelkyně a nedlouho před havárií vzali do auta ještě mladého stopaře.

Po havárii se rozbily sklenice medu, které řidič v autě vezl. Sladká, lepkavá pochutina se polila všechny tři pasažéry. "Po vystoupení z vraku vozu všichni čelili nepříjemné situaci, kdy je začal trápit med na těle. Důvodem však nebyla jen samotná lepkavost medu, ale hlavně útok zdivočelých včel a jiného bodavého hmyzu, který se po jejich vystoupení začal objevovat," uvedl mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Záchranou pro ně byl "útěk" z místa nehody do nedaleké chaty, kde se umyli od medu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám