Hlavní obsah

Cestáři našli u silnice rozčtvrcené tělo

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOCOUROV

Hrůzný nález učinili ve středu cestáři při úklidu strouhy u silnice mezi Kocourovem a Zavlekovem na Klatovsku. Když se snažili odstranit jeden ze dvou igelitových pytlů, který bránil odtoku vody, zjistili, že jsou v něm části lidského těla.

Článek

"Jakmile jsme pytel hodili na stranu, rozvázal se a vyjela z něho noha. Druhý pytel jsme už nechali na místě a zavolali policii," řekl cestmistr Správy a údržby silnic v Klatovech Václav Hinz.

"Kluci mi volali vysílačkou, že musím hned přijet, že se stalo něco hrozného. Myslel jsme si, že některého z nich smetlo auto nebo se stala jiná podobná nehoda. Nic horšího mě v tu chvíli nenapadlo," dodal.

Podle něj se jednalo o klasické modré igelitové pytle na odpadky. "Takových je při silnici mraky. Když jsem se potom na to koukl zblízka, zdálo se mi, že v jednom z pytlů jsou končetiny a ve druhém pak trup," pokračoval cestmistr s tím, že se to nikdo neodvažoval blíž prozkoumávat.

"Počkali jsme, až dorazí policisté," uzavřel Hinz. Podle informace náměstka ředitele západočeské policejní správy Františka Krákory se jedná o muže kolem 40 let. "Tělo bylo rozřezané a jeho části včetně hlavy uloženy v obou pytlích. Přesnou příčinu smrti budeme znát až po soudní pitvě. Zatím to vypadá, že místo nálezu není místem činu," řekl Krákora. Případ policisté vyšetřují jako vraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám