Hlavní obsah

Čelní střet plně obsazené dodávky a kamionu nepřežili dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice

Dva lidé zemřeli v pondělí odpoledne při nehodě kamionu a dvou dodávek na Litoměřicku. Další tři lidé byli zraněni. Policie také pátrala po ženě, která po střetu odešla a mohla být v šoku.

Foto: HZS Ústeckého kraje, ČTK

Po srážce dvou dodávek a nákladního vozidla zemřeli dva lidé.

Článek

Nehoda se stala na silnici číslo 15 u obce Podsedice po třetí hodině odpoledne. Kamion se čelně střetl s dodávkou, ve které cestovalo sedm lidí. Dva cestující z dodávky zemřeli, řidič kamionu byl s vážným zraněním převezen vrtulníkem do nemocnice.

Zubař byl pro mladíka důležitější než srážka s vlakem

Krimi

„Účastníkem nehody se stala i další dodávka, ve které byli lehce zraněni dva lidé. Další okolnosti nehody a příčina jsou předmětem prověřování,“ uvedl mluvčí policie Daniel Vítek.

Auto na D5 se při nehodě převrátilo. Řidič zřejmě usnul

Krimi

Podle něj policisté během vyšetřování zjistili, že z místa odešla žena, která jela v plně obsazené dodávce. Policisté po ní několik hodin pátrali s pomocí psovoda i vrtulníku, ale nalézt se ji nepodařilo. Podle něj byla žena zřejmě ukrajinské národnosti a mohla být zraněná a v šoku. Pakliže by ji svědci viděli, mají se obrátit na linku 158.

Foto: HZS Ústeckého kraje, ČTK

Po srážce dvou dodávek a nákladního vozidla zemřeli dva lidé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám