Hlavní obsah

Auto na D5 se při nehodě převrátilo. Řidič zřejmě usnul

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Na dálnici D5 u Žebráku na Berounsku se v pátek večer srazila dvě osobní auta. Jedno z nich skončilo po nehodě převrácené mimo dálnici, jeho řidič v něm s největší pravděpodobností usnul.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda uzavřela dálnici D5 u ŽebrákuVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na 35. kilometru dálnice ve směru na Prahu. Auto s německou poznávací značkou skončilo po střetu převrácené v příkopu vedle dálnice.

"Vypadalo to, jako by byl řidič v tom převráceném autě v bezvědomí. Vyprostit ho pomáhali policisté. Těm se ho také podařilo probudit a ukázalo se, že podle všeho jenom tvrdě usnul," řekl Novinkám na místě jeden ze svědků.

Řidič utrpěl zranění lehčího charakteru a skončil v péči záchranářů. Dechová zkouška u něj vyloučila přítomnost alkoholu. Druhý z řidičů vyvázl z nehody bez zranění.

Kvůli nehodě byla dálnice na zhruba hodinu uzavřena. Poté se hasičům a silničářům podařilo zprůjezdnit alespoň levý jízdní pruh. Okolnosti nehody prošetřuje nadále policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám