Hlavní obsah

Čelní střet auta a dodávky u Hodonína: šest zraněných, vylétly dva vrtulníky

Hodonín

Následky vážné dopravní nehody řeší policie s hasiči a záchrankou u Hodonína, kde se srazilo osobní auto s dodávkou. Na místě bylo šest zraněných lidí, zdravotníci přilétli se dvěma vrtulníky.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce před 8:00 na silnici 380 u Hodonína ve směru na Dubňany.

Po srážce osobního vozu s dodávkou zůstalo na místě šest zraněných. Rozsah poranění a další podrobnosti zatím nejsou známy.

„Podle prvotních informací jde o čelní střet dodávky a osobního vozu. Příčina nehody je v šetření," uvedl mluvčí policie Petr Vala.

Nehoda na Kutnohorsku: jeden mrtvý, zraněného odvezl vrtulník

Krimi

Z pohledu záchranné služby jde o mimořádnou událost prvního stupně. „Máme na místě dva vrtulníky, jeden je náš a druhý jako výpomoc z Olomouckého kraje,” uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová s tím, že zatím nezle specifikovat charakter zranění, určitě ale podle ní půjde i o těžká zranění.

U nehody zasahují také hasiči. Na Twitteru uvedli, že jednoho člověka z vozu vyprošťovali. Na místě zasahuje pět hasičských vozidel, pomáhají záchranné služby s ošetřováním pěti zraněných.

Silnice je v místě obousměrně uzavřena, jezdí se přes Ratíškovice. Web Dopravniinfo.cz odhaduje, že omezení potrvá do 10:00.

Reklama

Výběr článků

Načítám