Hlavní obsah

Bezdomovci se v Plzni poprali, jeden skončil s nožem v hrudníku

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

V krvavou řež se proměnila hádka dvou bezdomovců v noci na pátek v Plzni. Namol opilí muži ve věku 51 a 36 let se do sebe pustili nejprve slovně, a pak se začali prát. Starší z nich vytáhl nůž a svého protivníka píchnul přímo do hrudníku.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Plzeňští policisté řešili během posledních 24 hodin dva případy napadení nožem. Na snímku zasahují v Riegrově ulici.

Článek

„Když přijela posádka na místo, muž ležel na zemi a nůž měl zabodnutý v hrudi. Po prvotním ošetření byl převezen do nemocnice,“ uvedl Michal Šebek z plzeňské záchranné služby.

Policie muže útočícího nožem zadržela a převezla do cely. „Při zkoušce na alkohol nadýchal dvě promile. Případ jsme kvalifikovali jako pokus těžkého ublížení na zdraví,“ sdělila mluvčí policie Simona Čejková.

Incident se stal v Kaplířově ulici, v areálu bývalých kasáren. „Napadli se v křoví. Co bylo předmětem sporu, zatím nevíme,“ uzavřela Čejková.

K podobnému případu vyjížděli plzeňští policisté o několik hodin později do Riegrovy ulice v centru města. Po útoku nožem skončil ve špitále asi 40letý muž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám