Hlavní obsah

Auto vyjelo na rovince u Prahy ze silnice, po kotrmelci skončilo v poli

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Záchranná služba a hasiči zasahovali v úterý odpoledne u nehody osobního auta poblíž kruhového objezdu mezi pražským letištěm a Horoměřicemi, při které vozidlo vyjelo na rovince ze silnice, vrazilo do stromu a převrátilo se přes střechu. Auto skončilo zpátky na kolech v poli. Zdravotníci ošetřili dva zraněné.

Nehoda auta u Horoměřic u PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Hasiči vyrazili podle informací na Twitteru z pražských Petřin a další jednotka z Letiště Václava Havla.

„Případ se stal na silnici od Nebušic, směrem na Horoměřice. Hasiči vyprostili zraněné osoby a předali je záchranné službě,“ napsali hasiči.

Podle původních informací zůstalo auto i s pasažéry ležet na střeše, nakonec se ukázalo, že se vozidlo převrátilo zpět na kola.

Podle informací Novinek z místa nehody vyjelo osobní auto ze zatím nejasných příčin ze silnice na rovném úseku, vrazilo do stromu a převrátilo se přes střechu zpátky na kola, přičemž skončilo v poli.

Silnice byla několik desítek minut kvůli nehodě uzavřená.

Na místě zasahovaly dvě posádky záchranné služby. „Vyjížděli jsme k nehodě auta před kruhovým objezdem. V péči byli dva zranění, oba byli při vědomí,“ popsala mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Reklama

Výběr článků

Načítám