Hlavní obsah

Auto v Opavě dostalo smyk a narazilo do protijedoucího vozu, zraněné vyprošťovali hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nehodě osobního vozu se v noci na neděli v Opavě těžce zranili tři lidé. Auto dostalo smyk a čelně se střetlo s protijedoucím vozem. Zraněné museli vyprostit hasiči.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala zhruba dvacet minut po 23:00. Třiatřicetiletý muž jel osobním automobilem ve směru od Opavy na obec Branka u Opavy, přičemž z doposud přesně nezjištěných příčin dostal smyk. Přejel do levého jízdního pruhu a pravou boční částí vozu se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem, které řídil dvacetiletý muž. „V tomto automobilu cestovala na předním sedadle spolujezdkyně i šestnáctiletá dívka,” uvedl policejní mluvčí René Černohorský.

Tři lidé po střetu utrpěli těžká zranění. Třiatřicetiletý muž byl převezen do Městské nemocnice Ostrava a dvacetiletý muž a šestnáctiletá dívka byli transportováni do Fakultní nemocnice Ostrava.

Opilou seniorku vytáhli v Brně z řeky až pomocí kladkostroje

Krimi

„S ohledem na zdravotní stav obou řidičů u nich policisté neprovedli orientační dechové zkoušky a byly nařízeny odběry krve ke zjištění, zda v době jízdy nebyli pod vlivem alkoholických nápojů nebo jiných návykových látek,” uvedl Černohorský.

Mluvčí hasičů Lukáš Popp doplnil, že hasiči po příjezdu na místo střetu museli zajistit vozidla proti požáru a poskytnout předlékařskou pomoc všem osobám. Po dokončení záchranných a likvidačních prací hasiči ještě uklízeli komunikaci před jejím zprovozněním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám