Hlavní obsah

Auto s pěti lidmi vjelo vlaku do cesty, stihlo couvnout

– Hořetice
Novinky, kub

Na železničním přejezdu v Hořeticích na Lounsku se v neděli dopoledne střetlo osobní auto s vlakem. Ve vozidle cestovalo pět lidí, nehoda na přejezdu bez závor se obešla bez vážných zranění.

Foto: Mapy.cz

Železniční přejezd v Hořeticích

Článek

Nehoda se stala krátce před polednem. „Osobní auto se na přejezdu střetlo s motorovým vlakem,” sdělil Novinkám mluvčí policie Daniel Vítek.

V autě jeli podle mluvčího záchranky Prokopa Voleníka dva dospělí muži a tři nezletilí chlapci. „Nikomu se naštěstí nic nestalo, řidič stihl před vlakem couvnout,” sdělil mluvčí s tím, že vlak do auta přímo nenarazil, ale spíš ho jen „lízl”.

„Okolnosti a příčina nehody jsou předmětem vyšetřování,“ dodal mluvčí policie.

Rychlík se srazil na Lounsku s autem, škoda přes 20 milionů korun

Krimi

České dráhy (ČD) kvůli nehodě přerušily provoz na trati mezi Hořeticemi a Lužnou u Rakovníka, na trase je do 16:00 zavedena náhradní autobusová doprava. Omezení se dotkla dvou spěšných vlaků, vyplývá z webu ČD.

Na přejezdu v Hořeticích došlo k nehodě rovněž letos v polovině července, kdy vjelo auto do cesty rychlíku. Řidička vozu se lehce zranila a vlak vykolejil. Škoda způsobená nehodou se vyšplhala na nejméně 20 milionů korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám