Hlavní obsah

Pronásledovaný řidič vjel na přejezd, když svítila výstražná světla. Pak skončil v poli

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Zhruba dva kilometry ujížděl policejní hlídce na Frýdecko-Místecku sedmadvacetiletý šofér. Pak se sám svým pronásledovatelům vzdal. Důvodem jeho počínání bylo, že usedl za volant se zákazem řízení. Auto, ve kterém prchal, mělo navíc cizí registrační značku.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič policistům na Frýdecko-Místecku ujížděl zhruba dva kilometryVideo: Policie ČR

 
Článek

Muže ve vozidle Audi chtěli policisté zkontrolovat při průjezdu obcí Čeladná. „Řidič však nerespektoval výzvy k zastavení, naopak zrychlil a před hlídkou ujížděl,“ popsala policejní mluvčí Eva Michalíková.

Při ujíždění přejel šofér i železniční přejezd, u kterého byla spuštěna přerušovaná červená výstražná světla. „Poté vjel na pole a po vyjetí zpět na místní komunikaci se sám vzdal policistům,“ dodala s tím, že kontrolou řidiče policisté zjistili, že má uložen zákaz řízení od ledna 2019 na 24 měsíců.

Dechovou zkoušku na alkohol a orientační vyšetření na návykové látky řidič odmítl. Policisté muže převezli na služebnu, kde se navíc ukázalo, že má na audi jiné registrační značky. Muži nyní za maření úředního rozhodnutí a vykázání hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám