Hlavní obsah

Auto u Zlína najelo do posezení u restaurace, dva zranění

Želechovice nad Dřevnicí (Zlínsko)
Aktualizováno

Osobní auto vjelo v úterý večer v Želechovicích nad Dřevnicí na Zlínsku do posezení u restaurace, kde bylo několik lidí. Dva z nich utrpěli zranění a odvezly je sanitky, uvedl mluvčí krajských hasičů Pavel Řezníček.

Foto: HZS Zlínského kraje

Hasiči a záchranáři pomáhají zraněnému

Článek

Nehoda se v obci u Zlína stala před 20:00. „Dvaašedesátiletý řidič mercedesu, který chtěl odjet z parkoviště u zahrádky restaurace, narazil do dvou návštěvníků, kteří v tu dobu seděli u jídelního stolu,” informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková. Jeho dechová zkouška byla negativní.

Řidič na Zlínsku nezvládl zatáčku a narazil do stromu. Na místě zemřel

Krimi

„Dvěma zraněným hasiči okamžitě poskytli první předlékařskou pomoc a asistovali zdravotníkům také při jejich transportu do vozidel zdravotnické záchranné služby,” uvedl Řezníček.

Chlapec zemřel při nehodě auta na Zlínsku, dalších pět mladých lidí se zranilo

Krimi

Oba muži ve věku osmačtyřicet a dvaačtyřicet let utrpěli těžké zranění a museli do nemocnice. Proškolení členové hasičského záchranného sboru podle mluvčího poskytli přítomným svědkům první psychickou pomoc.

Policisté nehodu vyšetřují jako trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti s trestní sazbou až čtyři roky odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám