Hlavní obsah

Důstojník KFOR míří k soudu za sex se školačkou

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SUŠICE

Dnes již bývalý velící důstojník z mise KFOR v Kosovu míří k soudu za sex ze školačkou. Čtyřiatřicetiletému majorovi hrozí osm let vězení za pohlavní styk s třináctiletou dívkou. "Podali jsme obžalobu z trestných činů pohlavního zneužívání a ohrožování mravní výchovy mládeže," potvrdila v úterý Právu klatovská státní zástupkyně Jiřina Vítovcová.

Článek

Se školačkou se profesionální voják seznámil přes internet na podzim v roce 2004. Nejdříve jí posílal erotické e-maily, pak jí začal telefonovat a nakonec oba skončili v posteli.

"Napsal jí, že ji miluje a že s ní chce mít pohlavní styk. Nejprve měla strach, a později souhlasila, aby za ní přijel domů v době, kdy rodiče nebudou doma. Zamkli se v dětském pokoji, neboť doma byla i její mladší sestra," řekl jiný zdroj obeznámený s případem. Právě mladší ze sester měla být v budoucnu jeho další dětská sexuální oběť. "Že touží po sexu s ní jsme zjistili z e-mailů," upřesnil zdroj.

Během vyšetřování se obviněný důstojník podrobil sexuologickému zkoumání.

Podle znalců trpí pedofílií. "Navrhují, aby soud zvážil ústavní sexuologickou léčbu," uzavřel zdroj.

Kriminalisté podezřelého muže zadrželi letos v květnu po návratu  z Kosova. Čekali na jeho přílet do republiky. Po výslechu ho propustili. Vyšetřován byl na svobodě. Poté, co se případem začala zabývat policie, požádal o odchod do civilu. Armáda mu vyhověla a vyplatila mu odchodné.

Reklama

Výběr článků

Načítám