Hlavní obsah

Mladého zloděje žvýkaček lapil při činu sám automat

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Nepříjemným zážitkem skončil v pondělí dopoledne pokus o lup pro školou povinného chlapce v Olomouci. Mladík chtěl na plaveckém bazénu získat bez peněz z automatu žvýkačky. Jeho pokus se mu však stal osudným, neboť studentovu nenechavou ruku sevřel mechanismus automatu a nepustil ji.

Článek

"V automatu se mu zasekla ruka a jeden z prstů se dostal do otočného mechanismu automatu. První, kdo se pokoušel chlapci ruku vytáhnou, byl technik firmy, která automaty vyrábí," uvedla mluvčí olomouckých hasičů Martina Pavlíčková.

Umění technika však na zarputilost mechanického stroje nestačilo a na řadu tak museli přijít hasiči. Těm se nakonec brečícímu chlapci podařilo ruku uvolnit. "Mladý nenechavec sliboval, že se na automat se žvýkačkami už ani nepodívá," doplnila mluvčí hasičů. Doplnila, že tento příběh se šťastným koncem by měl být ponaučením pro případné další nenechavce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám