Hlavní obsah

Jeden mrtvý při rvačce před hernou

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Jeden člověk nepřežil v pátek brzy ráno rvačku před hernou Bonver v Karviné-Hranicích. Policie nyní vyšetřuje příčinu incidentu a trestní odpovědnost jednotlivých aktérů.

Článek

Tři muži strávili v herně část noci ze čtvrtku na pátku a podle svědků se tam bavili bez problémů. "Když odešli, došlo mezi nimi nedaleko vchodu k nějaké hádce a možnému napadení. Hluk přiměl servírku vyjít ven, kde viděla zakrvácené muže," uvedl mluvčí karvinské policie Stanislav Sobol.

Na místo byla okamžitě přivolaná záchranná služba, která odvezla dva muže do nemocnice v Karviné-Ráji a třetího na protialkoholní záchytku.

"Jeden z mužů byl ošetřen na hlavě a propuštěn do domácího léčení. Druhý měl bohužel taková zranění hlavy, která se neslučovala s životem, a kolem sedmé hodiny ranní v nemocnici zemřel," dodal mluvčí.

Policie nyní bude muset zjistit konkrétní zavinění jednotlivých aktérů rvačky, kteří přežili. Případ si převzala karvinská kriminálka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám