Hlavní obsah

Útočník svázal muže do kozelce a mučil ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Svázaný v kozelci musel strávit několik hodin pětadvacetiletý muž, kterého v obci u Lipníku nad Bečvou na Přerovsku napadl v jednom z bytů o tři roky starší násilník. Kromě bolestivého svázání útočník mladého muže kopal a bil. Událost se odehrála koncem dubna. Policie začala incident vyšetřovat až nyní, jelikož se napadený muž útočníka bál.

Článek

Napadený muž musel být s vážnými zraněními převezen do nemocnice. Podle informací policie navštívil mladý muž 23.dubna osmnáctiletou dívku. V bytu se nacházel také osmadvacetiletý muž, který jej po chvíli začal napadat kopáním a údery pěstí.

Své agresivní chování odůvodňoval tím, že měl napadený muž naučit dívku fetovat. V útoku nepřestával a mladíka svázal do kozelce. "Muž ležel na břiše, měl svázané nohy a ruce. Kolem krku mu útočník obtočil smyčku. Tou se mladík začal po čase vlivem únavy sám škrtit. Přitom do něj agresivní muž nadále kopal," uvedla policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Dívka se pokusila mobilem přivolat policie, útočník však z mobilu vyndal baterii a uzamkl dům. Napadenému muži se podařilo utéct až v ranních hodinách. Na policii nejdříve uvedl, že byl napaden neznámým útočníkem z jedoucího auta. Při výslechu se u něj projevily zdravotní potíže a policisté ho proto převezli do nemocnice. Mimo jiná poranění utrpěl poranění páteře a otřes mozku.

Policie po agresivním muži bez trvalého bydliště pátrá. Je podezřelý z trestných činů ublížení na zdraví a omezování osobní svobody, za což mu hrozí až osmileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám