Hlavní obsah

Policistům ujel jejich autem recidivista

Právo, top

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DĚČÍN

Z muže, který v pondělí ujel ve služebním voze policistů z Varnsdorfu na Děčínsku, se vyklubal 27letý recidivista z Rumburku. Policisté ho dopadli o dvacet hodin později a podle severočeské policejní mluvčí Jarmily Hrubešové již byl obviněn z krádeže.

Článek

"Hrozí mu ještě obvinění z neoprávněného užívání cizí věci. Nyní je v policejní cele," řekla Hrubešová.

Muž ujel policejním autem od kruhového objezdu v Rumburku na Děčínsku, když podle děčínského policejního ředitele Františka Pelanta využil toho, že ho hlídka nechala v autě bez dozoru a s klíčky v zapalování. [celá zpráva]

Policisté chtěli již dříve trestaného muže nejdříve zkontrolovat v jeho škodovce na silnici, ten jim ale ujel a vzápětí naboural. Když hlídka šla zkontrolovat, zda v havarovaném autě nejsou další zranění, pachatel s jejich autem ujel a po čtyřech kilometrech služební vůz odstavil.

Policisté se podle Pelanta budou za své jednání po vyšetření incidentu zodpovídat.

Před třemi roky rovněž policistům z Děčínska ujel zadržený výtržník i se svým psem. Zastavil se až u Slavkova na Brněnsku.

Reklama

Související témata:

Související články

Zadržený ujel na Děčínsku policejním vozem

Husarský kousek se podařil v pondělí ráno muži, který se snažil vyhnout na Děčínsku policejní hlídce. Nejdříve mužům zákona ujel od silniční kontroly,...

Výběr článků

Načítám