Hlavní obsah

Žena pobodala partnera, ztratil čtyři litry krve

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV

Z pokusu o vraždu obvinila severomoravská policie 24letou ženu z Krnova, která koncem března pobodala v ložnici svého partnera nožem. Muž ztratil čtyři litry krve, lékařům se ho ale podařilo zachránit.

Článek

Původně byla žena stíhaná pro ublížení na zdraví, policie ale na případ v minulých dnech změnila názor. "Na základě závěrů znaleckých posudků změnil policejní komisař právní kvalifikaci. Skutek bude nadále posuzován jako pokus o vraždu," uvedla mluvčí policie Dagmar Bednarčíková.

Incident se stal kolem osmé hodiny večerní po předchozí slovní potyčce. Ženě se nelíbilo, že patner chce společně s dcerou odejít z domácnosti. Nožem, který vzala v kuchyni, žena bodla o čtyři roky staršího partnera do zad.

"Napadený upadl na podlahu. Při vstávání ho bodla stejným nožem do přední části hrudníku. Způsobila mu bodnou ránu, která přeťala v místě vpichu dvě žebra a pronikla přes srdečník do pravé srdeční předsíně," dodala Bednarčíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám