Hlavní obsah

Agresivní pacient napadl posádku sanitky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

V pondělí odpoledne vyjela k případu do obce Rovná na Sokolovsku sanitka Záchranné služby Karlovarského kraje. Vrátila s nepříjemnou zkušeností, protože muž, kterému jela na pomoc, posádku napadl. Ta vyklidila pole pro zásah policie. Novinky o tom informoval mluvčí záchranky Lukáš Hutta.

Článek

Podle hlášení se v obci měl nalézat muž, který spolykal větší množství antidepresiv, které zapíjel alkoholem. Následně si měl způsobit řezné rány po celém těle.

"Po příjezdu na místo byl nalezen zraněný muž, který měl pouze řeznou ránu na dlani a jevil značné známky opilosti. Při ošetření rány na ruce a sdělení o transportu do nemocničního zařízení začal být velmi agresivní a napadl posádku záchranné služby, " uvedl Hutta s tím, že posádka přivolala policii, která případ vyřešila.

K případu přitom byly vyslány dvě sanitky. První se však za obcí Kostelní Bříza vybourala. Srazila se s linkovým autobusem, nehoda se obešla bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám