Hlavní obsah

Nehoda kamiónu zablokovala přechod Cínovec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Česko- německý hraniční přechod Cínovec je kvůli nehodě kamiónu zcela uzavřen. Uzavřela ho cizinecká policie pro veškerou dopravu ve čtvrtek před 07:00. Kamión u nádraží ve městě Dubí srazil sloupy elektrického vedení. Odstraňování nehody potrvá podle odhadu policie asi tři až čtyři hodiny.

Článek

"Řidiče proto prosíme, aby po dobu odstraňování následků nehody využili jiný hraniční přechod v okolí," řekla mluvčí severočeské cizinecké a pohraniční policie Eva Hauková.

Ráno začalo na území regionu sněžit, silničáři mají v terénu všechny vozy. Se zvýšenou opatrností jsou ale sjízdné silnice v Ústeckém kraji.

Neprůjezdná je kvůli zapadlému kamiónu i silnice mezi Proboštovem a Lhotou na Teplicku. Vyplývá to z informací ústeckého krajského dispečera správy a údržby silnic. "Komunikace je neprůjezdná, obnovit provoz by se mohl dopoledne," řekl krajský dispečer.

Namrzlé a pokryté sněhem jsou komunikace podle informací řidičů také na Litoměřicku či Ústecku. Sněžit by mělo přestat dopoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám