Hlavní obsah

Potápěči vylovili z Vltavy mrtvou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tělo ženy, kterou policie pohřešovala od nedělního večera, našel v pondělí po osmé hodině ranní rybář v Praze na Vltavě. Pravděpodobně se jedná o ženu, která se v neděli večer pokusila spolu s mužem o sebevraždu.

Článek

"Pracovník rekreačního zařízení včera večer nahlásil, že z vody vylezl německy hovořící muž, který má pořezaná obě zápěstí. Muž policistům později sdělil, že se spolu se svojí ženou pokusili spáchat sebevraždu," uvedla k případu mluvčí policie Eva Miklíková. Po těle ženy policisté a hasiči pátrali marně.

"Krátce po osmé hodině raní nám nahlásil pražský rybář, že nalezl na hladině řeky plovoucí tělo. Na místo vyrazili policisté, hasiči, záchranáři a kriminalisté. Po vytažení na břeh bylo podle dokladů určeno, že se jedná o pohřešovanou ženu," doplnila mluvčí. Dle jejího sdělení není zatím prokázáno cizí zavinění, pravděpodobně se jednalo o sebevraždu. Příčinou smrti bylo asi utonutí.

Zachráněný muž vypověděl, že se vydali večer do Vltavy. On si přeřezal žíly na obou rukách a začali plavat. Ženu zpozoroval naposledy v polovině řeky, kterou on dokázal přeplavat.

Reklama

Výběr článků

Načítám