Hlavní obsah

Agresivního řidiče zastavily až varovné výstřely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve čtvrtek chtěla policejní hlídka zkontrolovat dvaadvacetiletého řidiče z Prahy. Jeho chování se jim v ulici Mezi stadióny na Praze 6 zdálo podezřelé. Mladík však podle sdělení pražské policejní mluvčí Daniely Razímové začal na policisty najíždět a potom z místa ujížděl. Zastavil až poté, co policisté použili varovných výstřelů.

Článek

"Policejní komisař obvinil dvaadvacetiletého muž z Prahy z trestného činu útoku na veřejného činitele," informovala Razímová.

Muž od ulice Mezi Stadióny dojel až ke Strahovskému tunelu. Během řidičovy bezohledné jízdy, jíž ohrožoval další účastníky silničního provozu tak policisté použili několika dalších výzev, na které ujíždějící muž  stále nereagoval.

Zakročující policisté tak použili varovných výstřelů, kdy až poté pachatel opustil vozidlo a policisté jej zadrželi v prostoru Strahovského tunelu. Jeho stíhání je vedeno na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám