Hlavní obsah

Muž pobodal těhotnou družku, ta v nemocnici porodila

Právo, Radim Kijonka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Policisté v neděli v noci zatkli devětatřicetiletého muže z Ostravy, který doma o půl desáté večer pobodal svou těhotnou družku. Žena poté musela v nemocnici porodit císařským řezem. Oba byli pravděpodobně opilí.

Článek

"Muž svou družku bodl loveckým nožem s délkou čepele 12,5 centimetru do pravé strany hrudníku," popsala mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková. Záchranáři ženu převezli do nemocnice s krvácením do hrudní dutiny.

"Okamžitě jsme ji operovali. Nyní je ve stabilizovaném stavu," uvedl primář chirurgie ostravské městské nemocnice Fifejdy Karel Piš. Jelikož byla žena ve 37. týdnu těhotenství, tak se gynekologové rozhodli dítě přivést na svět císařským řezem. "Podle mých informací je rovněž zdravé," dodal primář.

Policisté obvinili útočníka z ublížení na zdraví a výtržnictví. "Skončil v policejní cele s návrhem na vzetí do vazby," podotkla policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám