Hlavní obsah

Smyk a rána do svodidel: Motorka skončila po nehodě ve Chřibech na kusy

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buchlovské hory

Rozbitý na kusy zůstal motocykl po sobotní havárii motorkáře ve Chřibech na Uherskohradišťsku, známých také jako Buchlovské hory. Třiadvacetiletý motocyklista skončil na ošetření v nemocnici, podle policie nezvládl rychlou jízdu v zatáčce.

Foto: Policie ČR

Po nehodě skončil motocykl rozbitý na kusy

Článek

„V sobotu večer krátce před osmou hodinou havaroval na hlavním tahu v buchlovských kopcích třiadvacetiletý řidič motocyklu značky Suzuki. Jel směrem na Brno a zřejmě vlivem rychlosti nezvládl průjezd pravotočivé zatáčky,“ informovala v pondělí mluvčí policie Milena Šabatová.

„Na motorce dostal smyk, spadl na silnici a pak se strojem narazil do svodidel. Záchranáři řidiče převezli do nemocnice k ošetření. Nikdo jiný zraněn nebyl. Dechová zkouška u mladíka vyšla negativní,“ řekla Šabatová.

V Buchlovských vrších došlo k nehodě motorkáře také v sobotu dopoledne. „Řidič fabie se chtěl u autobusové zastávky mezi Buchlovicemi a Stupavou otočit zpět na Staré Město, protože přejel odbočku na obec Buchlovice. Chvíli vyčkal, až projede skupinka motorkářů jedoucí za ním, a ihned poté se začal otáčet. Přitom přehlédl pětašedesátiletého motorkáře, který jel v delším odstupu za skupinou motocyklistů,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Po nehodě skončil motocykl rozbitý na kusy

Při střetu utrpěl motocyklista zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. U obou řidičů policisté alkohol vyloučili dechovou zkouškou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám