Hlavní obsah

Osobní auto smetlo na Brněnsku houkající sanitku

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V Modřicích na Brněnsku se ve čtvrtek ráno při dopravní nehodě lehce zranila čtyřčlenná posádka sanitky. Do vozidla zdravotníků v ulici U Dálnice narazil řidič osobního auta volvo a odhodil přitom sanitku na sloup veřejného osvětlení. V té chvíli záchranáři spěchali s pacientem do brněnské Nemocnice u sv. Anny. Pacient při nárazu utrpěl pouze lehké poranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Příčina neštěstí není zatím známa. Následkem nehody je kromě zranění a poškozeného sloupu veřejného osvětlení i poškozený semafor.

„Dechová zkouška potvrdila, že ani jeden z řidičů nepil před jízdou alkohol. Šofér z osobního auta vyvázl zcela bez zranění,“ řekl Právu mluvčí policie Bohumil Malášek.

Výše škod nebyla zatím vyčíslena. Mluvčí jihomoravské zdravotnické záchranné služby Michaela Bothová potvrdila, že poranění zdravotníků jsou pouze lehká. Zranění byli krátce po kolizi rozvezeni do brněnských nemocnic. Sanitka měla v době nehody zapnutý maják i zvukovou signalizaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám